PC Kørekort

= IT-Opfriskning

Kursus for alle som ønsker at lære grundlæggende IT og få vort kursusbevis på det.

1: Grundlæggende informationsteknologi
Du lærer hvordan PC´en er opbygget og hvorledes den fungerer. Herunder også arbejdsmiljø, virus og ophavsret.

2: Brug af computeren og filhåndtering
Windows er fundamentet for hele PC´ens funktion. Derfor skal vi lære at arbejde med de vigtigste funktioner.

3: Tekstbehandling med Word
Du lærer at arbejde med alle grundlæggende tekstbehandlings funktioner: Oprette, gemme, hente, rette og kopiere dokumenter. Desuden formatering af tekster, brevfletning, udskrivning og billedbehandling samt arbejde med tabeller.

4: Regneark i Excel
Du lærer at oprette et regneark samt redigere og formatere celler og kolonner og lay out til udskrivning. Og du arbejder med formler og grafiske præsentationer af dine opstillinger.

5: Database med Access
Vi starter med en grundlæggende indføring i database terminologi. Herefter lærer du, at oprette tabeller og formularer til indtastning af data samt gemme og bearbejde informationer. Endelig arbejder vi med at definere og udskrive rapporter.

6: Præsentationer i Power Point
Du lærer at opsætte præsentationer og at hente tekst og figurer samt ændre typografi og sammensætte farver, skygger og rammer, så du kan fremstille dit eget individuelle materiale og fremvise det som diasshow med forskellige effekter mv.

Modul 7: Information og kommunikation med Internet Explorer og Outlook Express
Du lærer at "surfe på nettet". Hvordan du hurtigt og effektivt finder de informationer, du ønsker, samt hvordan, du gemmer dem. Desuden arbejdes med e-mail og kalender.

Rent praktisk
Minimum 6 ugers kursus. Kan eventuelt forlænges, hvis ikke alle moduler bestås. Kurset afholdes hos os. De enkelte moduler kan dog tages særskilt efter nærmere aftale.


Søg på Aorta.dk