Om AORTA

AORTA er hovedpulsåren fra hjertet til hjernen. For jeg mener, at al positiv udvikling starter med hjertet, før det kan forplante sig til hjernen:
• ”Du skal kunne lide det, før du kan lære det”, sådan bør al uddannelse foregå
• Vælg job og samarbejde ”med hjertet”. Så kan det forplante sig ”til hjernen”. For positiv personlig kemi er den væsentligste drivkraft i alt samarbejde.

I AORTA arbejder jeg selv med alt det, der står mit hjerte nærmest under overskrifterne AFKLARING og UDVIKLING af KOMPTENCER. Goethe sagde:

"Du kan ikke lære et menneske noget.
Du kan kun hjælpe ham til at opdage det inde i sig selv"

Siden AORTA´s stiftelse i 1998 har vi hjulpet mere end 5000 mennesker med at ”opdage” og definere ”de sider af sig selv”, som erhvervslivet lige står og mangler. Vi lægger vægt på, at få beskrevet hvilke opgaver, du kan løse. For så taler vi samme ”sprog” som virksomhederne, der står med disse opgaver, men har svært ved at relatere dem til traditionelle CV-data. I vort specialudviklede koncept ”Personlig Branding” fokuserer vi desuden på dine ”særlige kompetencer” og hvad, du ”brænder for”. Og jeg er helt enig med Ole Kranfører, som trøstende siger til Gummi Tarzan:

”Der er altid noget man er god til.
Du skal bare finde ud af, hvad det er”.

Jeg mener, at der er 3 kompetencer:
Sundhedskompetencerne
de personlige
og de faglige kompetencer

Og vort udgangspunkt er, at sundhedskompetencerne er determinerende for de to øvrige. Derfor har jeg udviklet et sundhedstjek, som skal sikre, at din sundhedstilstand kan bære dine jobdrømme. Og AORTA har den ekspertise, der kan styrke dine sundhedskompetencer, hvis det er nødvendigt!


Hvis dine faglige og personlige kompetencer herefter ikke er tilstrækkelige for at opnå ønskejobbet, hjælper AORTA dig gennem kurser og uddannelse. Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet og mange af underviserne kommer direkte herfra med den sidste nye aktuelle viden. Vore kurser afspejler virksomhedernes behov og niveauet tilpasses dine faglige og personlige kompetencer. Lige nu udbyder vi kortere eller længere kurser indenfor: IT, sundhed og arbejdsmiljø, økonomi og regnskab, administration og reception, ledelse, projektstyring og HR, kvalitets- og miljøstyring, salg og service samt kommunikation, markedsføring og PR.

Det er faktisk ikke så svært at have ”hjertet med” i det, man laver, når man har med udvikling af mennesker at gøre. Derfor glæder jeg mig til samarbejdet med dig, hvor vi i fællesskab kan gøre drømme til virkelighed - fra hjertet til hjernen!

hp.jpg


Med venlig hilsen
Hans PoulsenJeg er eneejer af AORTA og cand.merc. fra Handelshøjskolen i København med speciale i arbejdsmiljø og psykologi. Mit hovedansvar i AORTA er udvikling af virksomheden og vore koncepter, markedsføring og kontakt til nøglekunderne samt at sikre at kvalitet og forventninger stemmer overens i de samarbejder, vi er i.

Min cand. merc. hovedopgave bestod i udvikling og afprøvning af en model for måling af det psykosociale arbejdsmiljø. Modellen blev brugt af Teknisk Landsforbund i en landsdækkende undersøgelse i slutningen af 80-erne.

Jeg har siden 1980 arbejdet med uddannelse herunder i erhvervsskolesystemet som underviser og fagleder i samfundsøkonomi og databehandling. Siden midten af 80-erne har jeg desuden udviklet og afholdt uddannelse for ledige med henblik på at få dem i job.

Jeg skriver en del indlæg i dagspressen omkring de emner, vi arbejder med. Dem er du velkommen til at rekvirere, hvis du vil stifte nærmere bekendtskab med de holdninger AORTA hviler på.

Søg på Aorta.dk